Lessen

Volwassenen

Vaste groepslessen:

Dinsdag van 19.15 uur – 20.15 uur Easy flow / Power yoga in Velp
Woensdag 19.15 uur – 20.15 uur Zwangerschapsyoga in Velp
Donderdag van 20.30 uur – 21.30 uur Easy flow / Power yoga in Velp
Vrijdag van 09.15 uur – 10.15 uur Yin yoga in Velp

Zondagochtend 10.00 uur – 11.00 uur Power Yoga in Duiven

(Geen lessen in de (basis)schoolvakanties van de regio Zuid).

Locatie: In danszaal 1 van De Dumpel (zwembad) in Velp, op de eerste etage.
Trap op naar boven, dan wijst het voor zich.
Adres: Gruttostraat 14, 6883 CN Velp (Gelderland)

Locatie Duiven;  DJF Dancecenters (Het hele jaar door, alleen niet op feestdagen) `t Holland 39 Duiven. Lidmaatschap voor Duiven loopt via DJF Dancecenters / Vitality Sports

Kosten: € 9,- per week, indien je drie keer per week wilt komen dan kan dat. Eén maand opzegtermijn, betaling gaat op basis van automatische incasso van te voren per maand. De lessen in de schoolvakanties worden niet geïncasseerd. Op 1 augustus 2019 wordt het tarief 10 euro per week.

Voor de Gelrepas komt het dan op een jaarcontributie (2019 -2020) van 400 euro per (school)jaar, 40 weken. Binnenkort is de Yogamat ook aangesloten bij de Studentensportkaart.

Losse lessen bijwonen kan, indien er plaats beschikbaar is. Een losse les is 12,50 euro per persoon, per les.

Een proefles is mogelijk. Kosten hiervoor zijn € 10,-. Graag van te voren aanmelden.

Een yoga strippenkaart is 115 euro voor tien lessen (op te maken in 3 maanden tijd, vanaf aankoopdatum).

Ademtherapie sessie, ayurvedische massage en privé lessen zijn mogelijk. Stuur een mail naar deyogamat@gmail.com of bel 0619911387

Peuter, kleuter, kinderyoga en tiener yoga

Ben je ook zo toe aan rust en stilte in je hoofd? Of vindt je mama, papa, leraar of verzorger dat je toe bent aan rust? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Alle kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij mij op les komen of ik kan bij je thuiskomen of op de crèche, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Door middel van yoga houdingen, concentratie spelletjes, affirmaties, visualisaties, tekenen en het kleuren van mandala’s krijgen kinderen en tieners een rustige kijk op het nu. De reacties van kinderen na afloop zijn vaak.”Ik ben zo blij dat mijn hoofd helemaal stil was, of ik ben zo relaxt dat heb ik al lang niet meer gevoeld of mijn stijve spieren voelen nu helemaal los.”

Voor de allerkleinsten 2,5- 4 jaar zijn de lessen 30 minuten

Voor 4 tot 8 jarige zijn de lessen 45 minuten

Voor 8 tot 12 jarige en ouder zijn de lessen 60 minuten

Ook op de middelbare school kan het heel erg leuk zijn om yoga lessen te krijgen. Misschien wel wat pittige power yoga lessen met zonnegroeten en heldenhoudingen. Een uitdaging voor iedere tiener. Ook leuk voor jou op school. Ik kom graag.

Particulieren lessen zijn per kind €9,- per les. Groepslessen op uw locatie in overleg.

Zwangerschapsyoga

Wil jij voor jezelf in de zwangerschap een moment in de week voor jezelf? Dan ontmoet ik je graag op De Yogamat, in de groepsles zwangerschapsyoga. Samen gaan we voor een ontspannen zwangerschap, waarin je kan genieten van jezelf en je kindje. Op basis van de buikadem creëer je ruimte in je bewegingen, tot en met de bevalling.

De lessen hebben drie hoofdthema’s;

* Ontspanning

* Kracht

* Concentratie

Het zijn cyclische lessen. Deelnemen kan vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot aan de dag van de bevalling. Op aanvraag zijn er partnerlessen. In deze lessen leer je hoe je samen ontspannen door de zwangerschap gaat. Bij welke houdingen kan de partner helpen in de zwangerschap of bij de bevalling. Hoe kan de partner ondersteunen in de adem en door middel van massages.

Kosten per maand: Conform het reguliere lidmaatschap, zie bovenstaande prijzen en keuzemogelijkheden. In de laatste maand voor de bevalling kan er per les betaald worden.