Lessen

Volwassenen

Vaste groepslessen: 

Dinsdagavond 19.30 uur – 20.30 uur yin/yang yoga, danszaal 1 in de Dumpel, Velp.

Vrijdagavond 19.00 uur – 20.00 uur yin yoga, Healthclub Heijenoord, Amsterdamseweg, Arnhem.

Locatie Velp: In danszaal 1 van Sporthal De Dumpel, de eerste etage.
Trap op naar boven, dan wijst het voor zich.
Adres: Gruttostraat 14, 6883 CN Velp (Gelderland)

Kosten Velp: € 9,- per week bij een vast abonnement. Eén maand opzegtermijn, betaling gaat op basis van automatische incasso van te voren per maand. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties (Zuid) deze lessen worden niet geïncasseerd. Een proefles of losse les is mogelijk. Kosten hiervoor zijn € 10,-. Graag van te voren aanmelden via e-mail of via een appje, cindybrokking@gmail.com of +31619911387.

Locatie Arnhem; Healthclub Heijenoord, Amsterdamseweg 107 Arnhem. Lidmaatschap voor Arnhem loopt via Healthclub Heijenoord.

Ademtherapie sessie, ayurvedische massage en privé lessen zijn mogelijk. Aanmelden via e-mail. 

Peuter, kleuter, kinderyoga en tiener yoga

Ben je ook zo toe aan rust en stilte in je hoofd? Of vindt je mama, papa, leraar of verzorger dat je toe bent aan rust? Dan ben je bij mij aan het goede adres. 

Alle kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij mij op les komen of ik kan bij je thuiskomen of op de crèche, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Door middel van yoga houdingen, concentratie spelletjes, affirmaties, visualisaties, tekenen en het kleuren van mandala’s krijgen kinderen en tieners een rustige kijk op het nu. De reacties van kinderen na afloop zijn vaak. “Ik ben zo blij dat mijn hoofd helemaal stil was, of ik ben zo relaxt dat heb ik al lang niet meer gevoeld of mijn stijve spieren voelen nu helemaal los.”

Voor de allerkleinsten 2,5- 4 jaar zijn de lessen 30 minuten

Voor 4 tot 8 jarige zijn de lessen 45 minuten

Voor 8 tot 12 jarige en ouder zijn de lessen 60 minuten

Ook op de middelbare school kan het heel erg leuk zijn om yoga lessen te krijgen. Misschien wel wat pittige power yoga lessen met zonnegroeten en heldenhoudingen. Een uitdaging voor iedere tiener. Ook leuk voor jou op school. Ik kom graag.

Particulieren lessen zijn per kind €9,- per les. Groepslessen op uw locatie in overleg.

Zwangerschapsyoga

Wil jij voor jezelf in de zwangerschap een moment in de week voor jezelf? Dan ontmoet ik je graag op De Yogamat, in de groepsles zwangerschapsyoga. Samen gaan we voor een ontspannen zwangerschap, waarin je kan genieten van jezelf en je kindje. Op basis van de buikadem creëer je ruimte in je bewegingen, tot en met de bevalling.

De lessen hebben drie hoofdthema’s;

* Ontspanning

* Kracht

* Concentratie

Het zijn cyclische lessen. Deelnemen kan vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot aan de dag van de bevalling. Op aanvraag zijn er partnerlessen. In deze lessen leer je hoe je samen ontspannen door de zwangerschap gaat. Bij welke houdingen kan de partner helpen in de zwangerschap of bij de bevalling. Hoe kan de partner ondersteunen in de adem en door middel van massages.

Kosten per maand: Conform het reguliere lidmaatschap, zie bovenstaande prijzen en keuzemogelijkheden. In de laatste maand voor de bevalling kan er per les betaald worden.