Bedrijven

Op zoek naar een mooi cadeau voor een werknemer, dat past bij uw bedrijf? Of organiseert u een vitaliteitsdag, of een sportdag? Op zoek naar een vitaal cadeau? Kies dan voor trainingen, workshops, of de andere producten van De Yogamat.

Vitaliteitsdag of sportdag

De Yogamat biedt niet alleen yoga lessen, maar kan ook een bijdrage leveren aan een vitaliteitsdag of sportdag. Met workshops waarin we uitleg over voeding, een plenaire sessie, een bootcamp en yoga combineren. Alles is mogelijk. Zo biedt u uw werknemers een inspirerende, sportieve vitaliteitsdag, waarbij teamspirit en innerlijke kracht voorop staan. Want een vitale werknemer is een blije tevreden werknemer.

Cadeau

Bent u als werkgever op zoek naar een orgineel cadeau voor een werknemer, of een team, denk dan ook eens aan De Yogamat. Eenmalig een uurtje yoga voor een groep collega’s, of een uur meditatie voor een bepaalde afdeling? Of juist een personal training voor een specifieke collega? De Yogamat biedt het allemaal, op maat voor uw bedrijf.

Pakket cadeau

Een inspirerend pakket van De Yogamat is mogelijk. Voor de Paas, de kerst of juist voor de zomer. Een training, een yogamat cadeau en mooie verzorgende producten op het gebied van voeding en welzijn. Dat is een onvergetelijk pakket, voor vitalere werknemers.

Graag kom ik kennis maken. In een persoonlijk gesprek leg ik uit wat De Yogamat kan betekenen voor uw werknemers. Ik maak dan graag afspraken specifiek gericht op uw bedrijf en met uw wensen. Bel of mail mij gerust voor een afspraak (+31) (0)6 – 199 113 87. DeYogamat@gmail.com

Referentie

Al vele jaren verzorgt Cindy eens per maand een yogales voor een groep medewerkers. Elke keer is het een andere groep, waarvan de meesten geen yoga-ervaring hebben. Cindy voelt perfect het energieniveau en de sfeer van elke groep aan en stemt haar les daarop af. En elke keer is iedereen blij verrast door de fijne les waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Een mooie kennismaking met yoga en een goede afsluiting van een drukke dag.

Moniek Roijers, EIFFEL