Over Cindy

Yoga is voor mij thuiskomen. Ik rol de mat uit op de grond en ik maak tijd om mezelf te leren kennen. Wat vertelt mijn fysieke lichaam mij vandaag? Wat doet mijn adem? Wat voel ik in de combinatie van beweging, mijn adem en mijn bewustzijn. Aandachtig luisteren naar mijzelf, waardoor ik (beter) kan functioneren in het dagelijkse leven. Dát is wat yoga mij biedt. En het is mijn passie om ook jou hierbij te begeleiden.

Opleidingen
De afgelopen tien jaar heb ik mijzelf geschoold in allerlei vormen van yoga en ademtherapie. Ik heb opleidingen gevolgd in Hatha yoga (Saswitha), Power yoga en personal yoga coach (Tonnie Goes, Dasra Center), kinderyoga (Kidsyoga Femmy Brug) en zwangerschapsyoga (Saswitha). Bij De Yogamat word je op professionele wijze begeleid, passend bij jouw wensen en behoeften.

Verbinding
Ik zoek naar de verbinding met de wereld om mij heen. Zo ben ik al ruim twintig jaar werkzaam in de Sales & Marketing & Hospitality, met de Hoge Hotelschool in Den Haag als achtergrond. Ik ben moeder en stiefmoeder van 4 kinderen, echtgenoot, dochter, zus, collega, buurvrouw en vriendin. Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. En iedere dag heb ik de wens om van mezelf een beter en mooier mens te maken, binnen al deze hectiek. Vanuit kracht, vanuit overgave en vooral vanuit liefde. 

Energieker
Yoga geeft mij inzicht van onbewust naar bewust zijn, in een krachtig lichaam. Het leert mij luisteren naar mijzelf. Ook om te zien welke voeding en welke keuzes op dat moment het beste bij mij passen. Ik heb geleerd naar mijzelf te luisteren, en ben sindsdien vitaler, energieker en meer in balans. Daar pluk ik niet alleen zelf iedere dag de vruchten van, maar ook iedereen om mij heen.

Het ontroert mij, het raakt mij. Dit delen met anderen is het mooiste wat ik kan doen in dit leven. Dit is mijn dharma. Vanuit liefde geven wie ik ten diepste ben, met De Yogamat.

Namasté,

Cindy